LE 4 STAGIONI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le 4 Stagioni. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 18:49 Quick delivery. Pizza was hot & delicious.
25 mei 2022 om 20:11 Bestelling duurde enorm lang en de lasagne was gewoob koud dus ik heb hem moeten opwarmen. Zonde!
14 apr 2022 om 11:59 Erg lekker. Hele vriendelijke bezorgster.
7 apr 2022 om 20:54 Eerste keer besteld. Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd. V beslist voor herhaling vatbaar
3 apr 2022 om 20:48 Prima zoals altijd heerlijke pizza.
18 mrt 2022 om 20:11 Pizza’s were delicious
17 mrt 2022 om 20:45 Heerlijke pizza, met lekkere dunne bodem.
12 mrt 2022 om 19:40 Delivery time was 20 minutes past when it was scheduled. Only 2/3 pizzas were what we ordered.
16 dec 2021 om 20:40 Wij hebben de bezorging nooit gekregen. Uitvinden op thuisbezorgd.nl hoe je je geld terug krijgt is ook een onmogelijke opgave.
15 dec 2021 om 9:58 Very good taste. Maybe a little bit cold.
12 dec 2021 om 20:19 Verkeerde bestelling geleverd. Ik moest naar de bestelling opnieuw plaatsen en dus opnieuw kosten maken, voordat ze me de juiste bestelling zouden leveren. Echt belachelijk
1 dec 2021 om 22:08 Erg lekker. Gaan we vaker doen.